Neragora winery

Chernogorovo


Navnet Chernogorovo stammer fra det bulgarske ord for "sort skov". Bakkerne, der er hjemsted for disse vinmarker, "de gyldne bakker", har været kendt for dyrkning af vinstokke siden tidernes morgen. Et uberørt land fuld af vitalitet; hvert år flyver hundredvis af storke tilbage til Chernogorovo at genopbygge deres reder. Dette er landet, vi ønsker at bevare.

 

 

Thrakien


Det er landområderne af de gamle thrakerne, som er blandt de første folk i verdenen til at producere vin. Orfiske ritualer, de guddommelige Zagreus og Dionysos, sangene af Orpheus og heltemodet af Spartacus. Helte og digtere, mysterier og gamle hemmeligheder; vinen som en guddommelig drik, som et udtryk for kunst og viden. Dette er vores arv.

 

Bulgarien


Dette er Bulgarien, i hjertet af Balkan. Et land med gamle civilisationer. Dette sted, hvor Øst og Vest, Europa og Asien mødes og fletter. Et land med vin og roser, af stolte traditioner og ægte mennesker. Dette er vores land. 

 


Storkenes bakker: En unik naturtype

"De gyldne bakker" omgiver Neragora-ejendommen og skaber sin unikke identitet, der giver et fremragende mikroklima, perfekt egnet til dyrkning af vinstokke. Ankommet i Chernogorovo, fandt Azzolini familien en uberørt naturtype og arbejdede hårdt for at bevare harmonien i dette økosystem af flora, fauna og vinmarker. Dette er årsagen til valget af økologiske landbrugstekniker.

 

 

 

Virksomhedskultur. Passion og kompetence


Neragoras ansvar overfor lokalområdet kræver investeringer og hårdt arbejde. Passion alene er ikke nok til at få mest ud af området og sikre, at det vinder sin velfortjente anerkendelse. Passion alene er ikke nok til at skabe et så komplekst og autentisk produkt som den økologiske vin. Det kræver indsats, forberedelse, virksomhedskultur, tid og menneskelig kapital. Azzolini-familien besluttede sig for at bringe nogle af Italiens bedste specialister - ønologers og agronomer af international berømmelse inden for økologisk landbrug. Målet var klart - at lave vin af høj kvalitet i Chernogorovo. Et team af unge bulgarske vinmagere arbejdede hånd i hånd med de italienske specialister lige fra de tidligste stadier.