Raynoff winery - Wineunion

Nisovo vingård

 

Vores kælder er specielt designet til produktion af kvalitets hvide, pinke og røde vine. Vi har et laboratorium, gæring- og aftapningsanlæg, og to vinsmagningsværelser. Vores kælderrum er placeret under jorden og har et areal på 500 kvm. Temperaturen i kælderen er altid mellem 12 og 16 grader for optimal opbevaring af tønder og vin. Vores kælder er udstyret med det mest moderne udstyr til vinindustrien.

 

 

For at opretholde den højest mulige kvalitet af vores vine, sikrer vi helt lukket produktionscyklus - fra produktion af druer til aftapning af vinen.

De druer, vi producerer vores vine af er fremstillet udelukkende fra vores vinmarker og dermed  kan vi være sikre på kvaliteten af ​​det endelige produkt. Til lagring af vores vine bruger vi franske egetræsfade, som blødgører fint og permanent supplerer smagen af ​​vinen. Nogle af vinene er i alderen fra 6 måneder til 1 år. Til aftapning bruger vi naturligt portugisisk kork.

Hvert år producerer vi 4000 hl hvid og 6000 hl rødvin.