Villa Yustina winery

Vinkælderen "Villa Justina" ligger i udkanten af ​​Rhodope-bjergkransen ved landsbyen Ustina, 26 km. fra Plovdiv, en region med rig vinhistorie. Villa Justina blev grundlagt i slutningen af ​​2006 med idéen om at bygge en lille boutique vingård til forarbejdning af 300 ton vindruer fra egne massiver samt ældning af kvalitetsvine på egetræsfade.

 Missionen for Villa Justina er at beskytte omdømmet af Rhodope-bjergkransen, ved at producere små serier af høj kvalitets hvide og røde vine, kombineret med vinturisme i et område med en rig kulturarv og smuk natur. 

Vores vinkælder er designet af førende eksperter i vinindustrien, men vores samarbede spillede den vigtigste rolle i vores koncept og fremtidig udvikling. Vi udfører mikro-vinfremstilling ved hjælp af moderne teknologiske metoder og teknikker. Alt udstyr er af kompromiløs kvalitet.                     

Der er mulighed for fuld kontrol over hele processen fra den manuelle plukning af druer, efterfølgende sortering af både klynger og  kort sortering, muligheder for kold maceration, gæring i små mængder med fremragende proceskontrol, makro og mikro iltning, forskelligartede gæring teknik, skræddersyet til særlige processe forhold for de forskellige druesorter. Vingården er en laboratorisk model for forsøg og eksperimenter i virkelige forhold for nye teknikker og teknologier i vinfremstilling,  udviklet i den førende virksomhed på dette område "Tomika-METAL" AD, vores partner i dette initiativ.

 

 

Vores chefteknolog Vasil Stoyanov er aktivt involveret i processerne for design og udvikling af hver enkelt fermentering for at opnå procesoptimering og lethed af servicering og sanitet. Omvendt bliver vores ingeniører 'Tomika-METAL " medlemmer af vores team i løbet af vinplukningen for at studere vinproduktionsprocessen fra dette tidspunkt, når druerne stadig er på vinstokken og sporer deres vej til gæret presset juice. På den måde bidrager de med effektive tekniske løsninger til alle kolleger i branchen.

I vores tønderum kan vi styre alle procesparametre for korrekt modning af vine. Vi arbejder med seks førende franske og bulgarske bødkerindustrier, da vi erstatter vores anoderester hvert tredje år, følgede den franske standard. I vores lagerfaciliteter er vi sikret de korrekte betingelser for aldring af flasker fra Monogram-serien, hvor de udvikler deres potentiale og boutique-tone.

Vores egen flaskelinje gør os uafhængige og fleksible, og vi kan kontrollere kvaliteten af ​​vin fra råvare til slutprodukt i flasken. I vores moderne laboratorium udfører vi alle de nødvendige analyser og vi kan udføre eksperimenter i laboratorieforhold med nye ønologiske materialer.

 

 

I vinsmagningsværelset kan de nyde vores vine. Vi kan tilbyde at arrangere specielle gourmetsmagsprøver og middage, hvor vi værter jeres virksomheds- eller private arrangementer. Vores sal har 60 pladser og det nødvendige udstyr til seminarer.

I Villa Justina ved vi, at produktion af kvalitetsvin kræver tid. At opbygge et imponerende og troværdigt navn kræver lang tid og hårdt arbejde. Vi ved, at I, vores kunder, vil hjælpe os med det.  Vi ved, at kundernes tillid er svær at vinde og meget let at miste, så derfor tør vi ikke gå på kompromis med kvaliteten i nogen af vores aktiviteter.

Vi,  Villa Justina, ønsker at være en del af jeres særlige øjeblikke ved at skænke vidunderlige følelser i en flaske.