Logodaj Winery

Logodaj vingård, etableret i 1994, er beliggende i hjertet af den smukke dal langs Struma-floden i det sydvestlige Bulgarien.

 

Dette er den smukkeste og varmeste bulgarske region, med en gammel, rig historie og smuk natur, en region med tusindårige traditioner i vindyrkning og vinfremstilling, hvor den varme sol og terræn er gunstige, mens vinmagrenes dygtighed nyder flerårig anerkendelse.

Kun i denne del af Verden, i dalen af Struma-floden dyrkes de unikke sorter Wide Melnik Vine og Early Melnik Vine. 

 

I mere end 10 år har fremtiden for vinproduktionen i Bulgarien indledt nye veje i jagten på uovertruffen kvalitet og harmoni. For at opnå dette mål kræves det rette tid og sted, samt højt motiverede mennesker, som førte til oprettelsen af vingården Logodaj, et sted med uendelige muligheder og kærlighed til vin.

Logodaj vingård er stolt af muligheden for at have den verdensberømte ønolog Ricardo Kotaro som konsulent og følger strengt hans innovative teknologi til at skabe en ædel vin med overfyldt harmoni.  

 

Logodaj vingård er en moderne og innovativ vingård, hvis koncept er at lave lækre og komplekse vine med maksimal harmoni og koncentreret frugtighed. Vi satser på udvikling og fremmer på verdensplan vores unikke lokale sorter Wide Melnik Vine og Early Melnik Vine, som afslører deres unikke potentiale og skaber unikke og kostbare vine.

 

Vores produktion er helt afhængig af naturlige principper af vinfremstilling, brug af fuldmodne og håndplukkede druer og ordentlig gæring.

 

Tak til alle, som igennem mange år i træk sætter hjerte og sjæl i deres arbejde. Resultaterne af vingården Logodaj ses bedst i et glas ædel vin.