Orbelus winery

Orbelus Projektet startede i år 2000, da de første 96 hektar jord blev erhvervet i området af Kapatovo, beliggende ved en landsby i Struma-dalen, ved foden af ​​bjerget af Pirin. Bjerget gav også brandet dets navn-Orbelus, som det blev navngivet af thrakerne der beboede området i fortiden.

 

Gradvist, indtil år 2010, erhvervede selskabet mere end 200 hektar, delt i 20 separate områder i landsbyerne Kromidovo, Kapatovo, Marikostinovo og Harsovo, hver af dem med egne specifikke karakteristika for jorden, og bidrager dermed til Orbelus' vines rigdom. De dyrkede druesorter - Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah, Grenache Noir, Primitivo, Petit Verdot, Marselan, Mourvedre, Viognier, Chardonnay og Pinot Gris - er valgt med henblik på klimaets særligheder og jordens sammensætning. Særlig opmærksomhed er tildegnet dyrkning af den, for regionen, traditionelle druesort - Tidlig Melnik.

 


Selskabets formål er at producere røde og hvide vine af høj kvalitet på en naturbevidst måde, der garanterer produkternes økologiske renhed. Derfor er alle vinstokke, der anvendes i Orbelus brand vines produktion, certificeret i overensstemmelse med de bulgarske og europæiske lovkrav til produktion af økologiske druer.

 


I 2010 blev de første Orbelus-vine lanceret på markedet. I øjeblikket vinificeres de fra virksomhedens egne druer og under tilsyn af vores specialister på Damianitza AD vingård. Selskabets projekt er, nu alligevel, at have sin egen vingård bygget inden for to år.