Telish Winery

I 2006 startede vi opførelsen af ​​Castra Rubra Winery, som er en ægte arkitektonisk juvel udstyret med den nyeste teknologi. Dette udstyr opfylder vores standarder for kvalitet og minimal ekstern indflydelse på druer og vin.

 

 

Vi har valgt dette sted ikke kun på grund af de gode forhold til dyrkning af vinmarker - passende solbeskyttelse, jord med god dræning og ekstremt rig og forskelligartet sammensætning, men også fordi stedet er fuld af historie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Den person, der skaber vinene og leder gruppen af ​​unge oenologer fra Castra Rubra Winery er Michel Rolland, den vigtigste repræsentant for den moderne vinverden.

 

 

Michel Rolland er ikke kun den eksklusive konsulent i vingården, men han er også guru for alle moderne-tænkende vinproducenter. Det er vores ære at have ham som medlem af vores team, og vi mener, at dette er et privilegium for den bulgarske vin som helhed.

 

 

To unge og talentfulde oenologer arbejder konstant på Castra Rubra Winery. Disse er Plamena Kostova og Anton Dimitrov. Entusiastiske og ambitiøse, er de det nye håb for den bulgarske vin. Vi skal også med taknemmelighed nævne navnet på lederen Tzvetan Georgiev, som tager sig af alt i Castra Rubra og dens vinmarker.