Midalidare Winery

 

 

Den første vinkælder i Midalidare blev bygget i 2009. Kælderens mål var at producere flaskevin i små serier, dog med stærk karakter og kapacitet på kun 120.000 flasker om året. Dette projekt startede med succes og i 2011 blev der åbnet en anden kælder i Mogilovo med en kapacitet på 160.000 flasker om året. Midalidare dyrker 160 hektar vinmarker, alle i området Mogilovo, hvor den fjerneste afstand fra en af de to kældre er knap 5 km. Vinen fremstilles udelukkende af druer af egne vinmarker, og vinteknologien indeholder alle moderne krav til miljøvenlige produkter.

 

Vinmarker


Vi dyrker mere end 160 hektar vinmarker, som er flere gange større end produktionskapaciteten i Midalidare. Dette er godt for os, da vi har nok lager  at vælge de bedste druer til vores vine i tilfælde af et dårligt år eller en dårlig årgang.

 

Dyrkning af vinstokke og kvaliteten af ​​druevintagen er det primære ansvar for vores vingårdslandmænd - Ivan kolaksazov og Francesco Fogolin. De fleste vinavloperationer udføres manuelt og det gives ekstra opmærksomhed til detaljerne. Kvaliteten er vores højeste prioritet, og derfor begynder vi i start august at beskære eller reducere udbyttet. En vis procentdel af druer fjernes fra vingården for at reducere udbyttet i mængden og få bedre druer. Vores vingård har de mest moderne kontrolmetoder i alle led i produktionsprocessen. Vores vingårde er udstyret med overvågningsudstyr, der sikrer korrekt forvaltning af vinmarkerne. Vores vinmarker er placeret i flere områder / Dabovets, Shipka, Karaliets / hvor jorden varierer mellem kanelskov, alluviale, mellemhøjeste lerjord.

 

I 2015 plantede vi nye vinmarker i Shipkata-området og dels i Dabovets.

 

Dabovets er det bedste Midalidare område med et stort udvalg af jordbund. Den er beplantet med røde druesorter som Cabernet Franc, Malbec, Mourvedre og Syrah. Vores nye projekt tilføjede endnu 40 hektar druer fra Malbec, Meunier og Pinot Noir sorter.

 

Shipkata har et samlet areal på 403 hektar og er en helt ny vækst af sorter som Viognier, Petit Verdot, Syrah og Sauvignon Blanc. Den største del af denne vingård er plantet med franske sorter af Sauvignon Blanc.

 

Sorter


Kvalitet er vores højeste prioritet, hvorfor vi inden udplantningen af ​​en bestemt druesort foretager en detaljeret undersøgelse af klima og jordbundsammensætning, og vi overvåger deres vækst i årene med det ene formål at lære alle aspekter af dyrkning og produktion af vine af ekstraordinær kvalitet. Vi dyrker følgende hvide sorter - Pinot Gris, Semillon, Riesling, Traminer, Chardonnay, Viognier og vores symbolske Sauvignon Blanc. De røde sorter er repræsenteret af Malbec, Merlot, Syrah, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Mourvedre, Pinot Noir.