Mousserende vine fra Midalidare Estate

En historisk succes for de mousserende vine fra Midalidare Estate

 

En historisk succes for Midalidare Estate og bulgarsk mousserende vin blev tilkendegjort den 11. december 2020. Ved en officiele virtuele ceremoni, der blev sendt direkte fra London, Storbritannien, offentliggjorde det verdensmesterskab for Champagne & Mousserende Vin vinderne for 2020. De mousserende vine fra Midalidare vandt den ekstremt prestigefyldte verdensmesterpris i kategorien Blanc de Blancs og endnu en guld- og fire sølvmedaljer, to priser i Bedst i klasse, National Champion og Trophy of Chairman's Trophy.

 

Den samme dag blev Nikolay Katerov fra Midalidare Estate udnævnt til "Årets ønolog" 2020. Prisen nyder en enestående prestige, da selve ordenen, gennem den konkurrence, der afholdes årligt af SEB, vælger den mest fortjente fagmænd. Konkurrencen i 2020 var enestående - sammen med Niki Katerov er også blevet nomineret Daniela Stamatova fra Tohun, Desislava Baicheva fra Edoardo Miroglio, Maria Stoeva - Bratanovi, Nikolay Krastev - Tsarev Brod og Svetla Roshleva - Zelanos.

 

Året 2020 er utvivlsomt udfordrende og svært for verden. Det samme gælder også for det bulgarske vinsamfund og forretning. På trods af alt formåede de bulgarske vinproducenter, selv under disse forhold, at producere endnu en fremragende vinhøst, der endnu engang beviste, at producenternes niveau er ekstremt højt - beviset er til at finde i hver flaske.

 

 

"Nikolay Katerov er en vinproducent i sin sjæl. Han er også en enestående professional, med solid erfaring, gennemslagskraft såvel ​​med en eksperimentel ånd og en genkendelig stil, hvis vine er blandt de bedste i Bulgarien i mere end 10 år," argumenterede SEB sit valg.

 

Vi vil minde om, at deres ekstraordinære naturlige mousserende vin med klassisk teknologi, Midalidare Estate Brut, blev nr. 1 i DiVinos Top 50- bulgarske vine rangliste i 2019!

 

Vi ønsker tillykke til Nikolay Katerov og hele Midalidare Estate-teamet med de prestigefyldte priser og ønsker dem sundhed og inspiration til flere gode vine!

 

December 2020
www.divino.bg