Merlot

Grand Cuve 2015
Grand Cuve 2015
  • Manufactured by: Midalidare

DKK211,00

Hjemmelevering samme dag med Nyvinhus.dk kurer fra 35 kr!
Add to Cart:         
Detaljer:

 

 

Midalidare Grand Cuve 2015 Merlot, Malbec & Cabernet Sauvignon

 

 

Farve: Mættet, mørkt, intens rødt med violette nuancer.

 

Aroma: Elegant og indviklet duft - modne røde frugter og røg.

 

Smag: Fremragende koncentration. Meget velafbalancerede phenoler og syrer. Overskyet, blødt samtidig skævt og langt. En lang mindeværdig finish. Vinen har en usædvanlig smagsaroma. Fremragende aldringspotentiale.

 

Druerne høstes tidligt om morgenen i små 10-12 kg kasser og afkøles i et køleskab i 24 timer ved 7-12 graders varme. Efter afkøling sorteres druerne manuelt på en sorteringssbånd og alle de dårlige korn fjernes.  Fra transportøren tilføres druerne i 400 liter franske egetræstønde.

 

Efterlades i ca. 10 dage ved lavt temperatur for at tillade druesaftens farve og smag at passere gennem druesaften. Processen hedder kold maceration. Efterfølges af temperaturstigning og såning med gær. Gæringen løber i 4-5 dage, og hvert par timer bliver hver tønde 3 gange i begge retninger. Efter afslutningen af ​​fermenteringen forbliver vinen i de samme tønder. Trykkes forsigtigt for at adskille den allerede fremstillede vin og flyttes ind i 225 l franske egetræstønder. Den er podet med bakterier og begynder gærning ved en konstant temperatur på 22-24 grader, hvilket blødgør vinens smag. Opholdes i tønder i 12 måneder. Når vinen er klar, bestemmer teknologerne procentdelen af ​​sorterne i kuppet. Aftapning efterfølger. Vinen aldrer et år i en flaske inden den markedsføres.

De vine fra Midalidare Estate behandles ikke (sådan behandling vil påvirke vinkvaliteten) og det er muligt, at flasken i sin aldring har fået lille sedimentering - små hvide "krystaller" i de hvide vine og farvestoffer i de røde vine.

 

 

Læs mere om Midalidare

 

 

 

Sort wine:Merlot, Malbec & Syrah

Production Area:Protected Geographical Indication - Thracian Valley, Bulgaria

Awards:

MUNDUS VINI Grand International Wine Award 2016

Midalidare Grande Cuvee Merlot & Malbec & Cabernet Sauvignon 2012 - Silver medal

MUNDUS VINI Grand International Wine Award 2015

Midalidare Grande Cuvee Merlot & Malbec & Cabernet Sauvignon 2012- Silver Medal

MUNDUS VINI 2011, Germany

Grand Guvee 2011 Gold Medal

Alc.:14.5%

Current Reviews: 1