Cabernet Franc

BLACK by Incanto 2017
BLACK by Incanto 2017
  • Manufactured by: Medi Valley Winery

DKK301,00

Hjemmelevering samme dag med Nyvinhus.dk kurer fra 35 kr!
Add to Cart:         
Detaljer:

 

BLACK by Incanto 2017

 

 

Årgang:2017

 

Høstdato:21. september - 15. oktober

 

Sort vin:Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc

 

Vinificering:Cabernet Sauvignon og Merlot er fra egne vinmarker i landsbyen Smochevo, Syrah er fra bulgariens ekstreme sydvest og Cabernet Franc kommer fra Donau-sletten. Plukkes selektivt fra vinmarker med kontrolleret produktion. I vingården bliver de udvalgt på et dobbelt sorteringsbord. De første druer udvælges på hele stilke, derefter fjernes alle slags urenheder, stilkdele, umodne og dårlige druer, efter at druerne er adskilt fra stilkene. Vinificering udføres separat for hver slags. Maceration 18-25 dage. Fermenteringen var i inox-tanke under 25-30 ° C temperatur. Malolaktisk gæring og modning i 12 måneder på nye, franske "barriques" -tønder. Batonnage under aldring.

 

Historie:Incanto-vinene er lavet af udvalgte druer fra bestemte sorter. De modnes i tolv måneder i nye franske ”barriques” -tønder, så de når fuldstændighed og harmoni. Vinen i hver barrique har sit eget liv og modnes på en anden måde. Derfor valgte vi i slutningen af ​​modningen fra alle barriques, der bærer det unikke ved Struma dalen terroir, fra den nordligste til den sydligste ende de fire bedste, der i videst muligt omfang dækker vores forståelse af vin, ømhed og harmoni. Fra dem lavede vi Incanto Black.

 

Smagsnoter:BLACK af Incanto har dyb mørk rød farve med glans. I aromaen opdages blåbær, brombær og modne røde bær suppleret med toner af mørk chokolade og vanilje, hvid peber og blade af blåbær. Smagen er flerlags, voluminøs, fløjlsagtig, frugtagtig og saftig med en langvarig eftersmag af chokolade-vanilje.

 

Production area:Thracian Valley, Bulgaria

 

Alc.:13.5%

Current Reviews: 0