Chardonnay

42/25 Chardonnay & Viogner & Sauvignon Blanc 2019
42/25 Chardonnay & Viogner & Sauvignon Blanc 2019
  • Manufactured by: Midalidare

DKK93,00

Hjemmelevering samme dag med Nyvinhus.dk kurer fra 35 kr!
Add to Cart:         
Detaljer:

 

42/25 Chardonnay & Viogner & Sauvignon Blanc 2019

 

 

Vingård: Vinstokkene er plantet på de østlige bakker, på tre tilstødende grunde af Shipkata vingård.

 

Terroir: Kombinationen af lerjord, der garanterer det rigtige livskraft, markeret temperaturområde, perfekt eksponering og omhyggeligt overvejet avanceret vinproduktion sikrer udvikling af store aromatiske komplekser og dermed perfekte egenskaber ved vinene.

 

Høst: I hånden, i begyndelsen af september med Chardonnay; Sauvignon Blanc følger i midten af september og Viognier i den anden halvdel af september.

 

Vinavl


Planterne er fra fransk og italiensk oprindelse med et gennemsnit på 5 år. Formningen er en enkelt lodret skudpositionering (VSP eller enkelt guyot), densiteten er 5000 planter pr. Ha. Udbyttet kontrolleres med 9-10 ton / ha. Regulering af produktionen, f.eks. grøn beskæring foretages, når skudets højde er 15-20 cm. Der er kun et skud pr. Bud. Dette skaber rum, der er egnet til skudets vækst og mere luftcirkulation. Der foretages ingen anden regulering, da de aromatiske hvide sorter har brug for mere bladmasse for at opnå og koncentrere aroma.

 

Smagsnoter


Strålende og ren lysegul farve med delikate kobberfarver. 42/25 Chardonnay, Viognier og Sauvignon Blanc afslører en smuk buket med frugtagtige aromaer af gult æble, moden pære, saftig citron og rød grapefrugt, forstærket med frodige blomsternoter af hvide blomster og elegant vaniljetone, som et resultat af fermentering i eg. I ganen er vinen lys, frisk og mineralsk, perfekt afbalanceret med en markant smag af moden frugt, ferskenblomst og egetrænoter. Den mineralsk, middels varige finish ender i en olieagtig citrusagtig eftersmag.

 

Læs mere om Midalidare

 

 

Sort wine:Chardonnay 40%, Viognier 35%, Sauvignon Blanc 25%

Production Area:Protected Geographical Indication - PGI Thrakiske Lavland, Bulgarien

Alc.:13%

Current Reviews: 0