Chardonnay

eXcentric Incanto Chardonnay & Sauvignon Blanc 2019
eXcentric Incanto Chardonnay & Sauvignon Blanc 2019
  • Manufactured by: Medi Valley Winery

DKK145,00

Hjemmelevering samme dag med Nyvinhus.dk kurer fra 35 kr!
Add to Cart:         
Detaljer:

 

eXcentric Incanto Chardonnay & Sauvignon Blanc 2019

 

 

Årgang:2019

 

Høstdato:Sauvignon Blanc - 10. september og Chardonnay - 11. september

 

Sort vin:Chardonnay 80%, Sauvignon blanc 20%

 

Vinificering:Druerne fra begge sorter kommer fra Medi-dalens egne vinmarker i området omkring landsbyen Smochevo. Sauvignon Blanc bliver plukket den 10. september og nøjagtigt udvalgt på vingården. På vingården, efter anden udvælgelse og 14 timers kold maceration med skindene, gærede den klare juice under en temperatur på 14 ° C i 45 dage. Det samme valg bliver foretaget for Chardonnay. Dens vinificering foretages under to forskellige teknologier. Efter 14 timers kold maceration med skindene blev 25% af saften hældt i nye, specielt fremstillede franske egetønder, hvor den gærer under en temperatur på 16-20 ° С. Resten af ​​saften gærer i inox under en temperatur på 14 ° C i 45 dage. Derefter modner 15% af den vin, der gærede i inox, i franske egetønder i 4 måneder, og den anden del forblever i inox, hvor den danner sin harmoni. Batonage udføres for alle vine og for Chardonnay - malolaktisk gæring også. Vinene blandes 14 dage før aftapningen. Den kolde stabilisering, som er stressende for vinen, blev undgået. EXcentric Incanto Chardonnay & Sauvignon Blanc-vin vandt gylden medalje ved den internationale Winery-konkurrence i 2016.

 

Historie:Excentriske er vine, hvor det forskellige og det underlige skaber stilen. Ved at opretholde ideen om fortryllelse beholder de ordet Incanto (fra italiensk - fortryllelse) i deres navn. Denne er igen vine fra en enkelt vingård, de er såvel smagsfulde som også bærer smagen af forskellige interessante terroirs. I modsætning til Incanto vinfremstilles druerne i en vingård ved hjælp af nogle få forskellige teknologier. Idéfriheden fører til skabelse af vine med forskellige egenskaber. De modnes uafhængigt og udvikler sig under forskellige forhold, indtil de blandes. Oprettelsen af ​​eXcentric når harmoni mellem de forskellige vine og fremstillingsstil.

 

Smagsnoter:Smuk strågul farve. Flerlags smag, bygget af aromaer af citrus, acacia honning, modne eksotiske frugter suppleret med accenter af grapefrugt og forestillinger om vanilje. Glat, meget øm og saftig krop. Kærlig, kompleks og frugtagtig smag med en behagelig friskhed. Finishen er lang og frugtagtig. EXcentric Incanto Chardonnay & Sauvignon Blanc-vin blev tildelt det store trofæ Golden Rython ved den internationale vinkonkurrence Vinaria 2015.

 

Production area:Struma Valley, Bulgaria

 

Alc.:13.5%

Current Reviews: 0