Sparkling wines

Satin Rose 2018
Satin Rose 2018
  • Manufactured by: Logodaj Winery

DKK138,00

Hjemmelevering samme dag med Nyvinhus.dk kurer fra 35 kr!
Add to Cart:         
Detaljer:

 

Satin Rose 2018

 

 

Vinificering:

 

Bleg rubin med en vild kirsebær- og jordbærsmagsindpakning, blid mousse, der fører til en sprød lang forfriskende finish. Temmelig tør, men grundigt lækker. Ideel med hummer og kaviar!

 

Denne Rose Brut er fremstillet af den oprindelige gamle bulgarske druesort Bred Leaved Melnik Vine, der overvejende findes i det sydvestlige Bulgarien. Dens gode balance mellem sukker og surhedsgrad gør det til det perfekte valg til produktion af traditionelle mousserende vin.
Druerne bliver plukket manuelt i begyndelsen af oktober. Ved kold maceration opnås den ønskede løgbladfarvet og druerne gærer i rustfri rust. Efter den traditionelle metode udføres den anden gæring i flasken, og vinen ældes på læse i 24 måneder før frigivelse. Fin og elegant vedvarende mousse. Frisk næse af jordbær, rose og skovfrugter fører til en moden og saftig sprød gane og en lang vedvarende finish.


Laks og tun - tartar eller sashimi, skaldyr, tempura, stegte grøntsager, peberfrugt, pære med ost, bitter chokolade eller som aperitiff.

 

Læs mere om Logodaj

 

Sort wine: 100% Broad Leaved Melnik

Production Area: Thracian lowland

Alc.:12,5%

Current Reviews: 0