Error NOTICE: We will be closed during summer vacation : 28/07/2022 till 01/09/2022

Viogner

Midalidare Viogner 2019
Midalidare Viogner 2019
  • Manufactured by: Midalidare

DKK133,00

Hjemmelevering samme dag med Nyvinhus.dk kurer fra 35 kr!
Add to Cart:         
Detaljer:

 

Midalidare Viogner 2019

 

APPELATION OG OPRINDELSE: BGB Thrakiske Lavland, Bulgarien. Midalidare ejendom dyrket og aftappet.

VINGÅRD: Shipkata.

DRUE: 100% Viognier.

HØST: I hånden i slutningen af september.

VINFREMSTILLING:

Kold suget;
Fermentering af eg;
Modning (i tønder);

ALDRING: 8 mdr.
ALDERPOTENTIAL: Ældret. Kunne drage fordel af yderligere aldring. Opbevares i 5-7 år.

VOLUME: 750 ml.

AFTAPNING: Kork.

FREMSTILLEDE FLASKER: 552.

 

SMAGSNOTER


Midalidare Viognier har en lys gylden farve. Attraktiv og intens på næsen med de forførende aromaer af toast med smør, sød abrikos og frisk blomster tone af eksotiske blomster. En frodig, afrundet, fløjlsagtig krop med et fremragende sorterangreb: fersken, fersken- og abrikossød, hvide blomster, vaniljesød og toast.

 

Vinfremstillingsnoter


Høsten finder sted tidligt om morgenen i slutningen af september. Manuelt høstede druer udføres i 10-12 kg kasser. Efter 24 timers afkøling dobbeltsorteres druerne forsigtigt i hånd. Først sorteres hele klyngerne, og efter at de er blevet destemeret, udføres den anden sortering af druerne. Det fine udvalg af druer sendes ved hjælp af tyngdekraften til forsigtig presning og kold blødgøring for at lade aromaer fra huden trænge ind i druesaften. Druerne sættes derefter og presses forsigtigt ind i en 3 nye 225-liter fransk eg-tønder (barrique). Langsom gæring i ca. 10 dage ved kontrolleret temperatur finder sted. Vinen ældes i de samme tønder i mindst 8 måneder, og en gang om ugen foretages en rotation af barrikerne. Ældre vin adskilles fra læsen. Grov filtrering og aftapping afslutter vinfremstillingsprocessen.

 

Serveringsforslag


Passer godt med: Fremragende par til milde krydret nudleretter som Pad Thai, kyllingesalater med abrikos, fersken eller mango, frugtagtig kylling og lam, kylling, svinekød eller kanin med cremede saucer, rige skaldyrsretter såsom hårede tunger, grillet hummer og bagt krabbe, især med et strejf af krydderi, cremede oste, søde rodgrøntsager, især gulerødder, pastinaknødder og søde kartofler og krydret butternut squash.
Serveringstemperatur: 9-11 ° C.
Anbefalet glas: Chardonnay-glas (høj stilk, stor skål, bred kant) eller almindeligt hvidvinsglas.
Opbevaring: Køligt og mørkt sted ved temperatur 8-12 ° С.

 

Læs mere om Midalidare

 

Sort wine:Viogner 100%

Aged:8 months in barrels

Production Area:PGI Thrakiske Lavland, Bulgarien

Alc.:14%

Current Reviews: 0