Traminer

Midalidare Traminer 2018
Midalidare Traminer 2018
  • Manufactured by: Midalidare

DKK112,00

Hjemmelevering samme dag med Nyvinhus.dk kurer fra 35 kr!
Add to Cart:         
Detaljer:

 

Midalidare Traminer 2018

 

Den eponyme serie Midalidare-vine er en slags hyldest til de naturlige forhold og klimatiske forhold, der er typiske for landsbyen Mogilovo. En del af virksomhedens vinfilosofi er kun at dyrke druesorter, der passer til vingårdens unikke terroir. Midalidare-vinserien præsenterer områdets unikke træk i kombination med druesorterne. Midalidare er terroirvine, der udtrykker varianternes detaljer, såvel hver for sig, som i blanding. Seriens charme understøttes visuelt af de smukke ensfarvede vinetiketter: hver sort eller blanding har sin egen unikke farve.

 

APPELATION OG OPRINDELSE: BGB Thrakiske Lavland, Bulgarien. Midalidare ejendom dyrket og aftappet.

VINGÅRD: Prisovete.

DRUE: 100% Traminer.

HØST: I hånden i midten af september.

VINFREMSTILLING:

  • Kold suget
  • Fermentering af eg
  • Modning (i tønder)

ALDERPOTENTIAL: Ældret. Kunne drage fordel af yderligere aldring. Opbevares i 5-7 år.

VOLUME: 750 ml.

AFTAPNING: Kork.

 

SMAGSNOTER:
Mousserende, medium intens gul farve med grønlige nuancer. Frisk og elegant næse med en delikat aroma af rose, citrus og akacie. Lidt fedtet følelse som følge af ældning på bundfaldet. Midalidare Traminer har god struktur og friskhed. Smagen domineres af en følelse af rose og citrus. Lang finish og lang eftersmag.

 

NOTER OM VINFREMSTILLING:
Høsten ved Midalidare Traminer udføres i de tidlige morgentimer i midten af ​​September, helt i hånden, i kasser på 10-12 kg. Druerne transporteres straks og afkøles i køleskab i 24 timer. De sorteres manuelt i to faser: først sorteres hele bunterne, bunterne adskilles, og sorteringen af ​​druerne begynder. Ved hjælp af tyngdekraften kommer de høstede og udvalgte druer ind i et tryk for at adskille druesaften. Kold infusion udføres for at maksimere ekstraktionen af ​​aromaer fra huden. Derefter drænes de og forsigtigt presses ned i en beholder af rustfrit stål. I en periode på flere dage forbliver saften i beholderen for at blive klaret, hvorefter den dekanteres i en ny beholder og sås med gær. Langsom alkoholisk gæring begynder ved en kontrolleret temperatur. Efter gæringens afslutning afkøles vinen og forbliver på bundfaldet i en bestemt periode, og om nødvendigt udføres badning (løftning af bundfaldet). Processen slutter med adskillelsen af ​​vinen fra bundfaldet. Filtrering, afklaring og aftapning følger.

 

SERVERINGSFORSLAG:
Kombination med mad: Fantastisk i kombination med røget laks; oksekød, kylling eller svinekoteletter; Foie gras; Fransk løgsuppe; svinekød eller oksekød med surkål; let krydret pølser; æg retter; modne og krydrede oste.
Serveringstemperatur: 9-11 ° C.
Anbefalet serveringsglas: Sauvignon Blanc-glas (høj stol, smal ballon, smal åbning) eller almindeligt hvidvinsglas.
Opbevaring: Køligt og mørkt sted ved temperatur 8-12 ° С.

 

Læs mere om Midalidare

 

Sort wine: Traminer 100%

Production Area:PGI Thrakiske Lavland, Bulgarien

Alc.:13%

Current Reviews: 0