Tilbud

3 flasker økologisk vin Neragora - Bulgarsk vin
3 flasker økologisk vin Neragora - Bulgarsk vin

DKK344,00  DKK284,00

Add to Cart:         
Detaljer:

 

Organic Mavrud 2015

 

 

Vinens navn (Cherno betyder sort på bulgarsk) reflekterer dens stærke forbindelse med oprindelsen fra Chernogorovo-området. Vinen er en blanding af Cabernet Sauvignon og Mavrud; dens stærke farve henleder ligeledes til oprindelseslandet. Vinen har rubinrød farve. Næsen er rig og intens med noter af blommer, brombær, krydderier, læder, bitter chokolade og træ.  Den er generøs og frugtagtig på ganen, med udtalte, men sarte tanniner og en lang, frisk finish. Vinen er egnet til lagring, op til 6 år.

Læs mere om Neragora.

 

Sort wine:Mavrud & Cabernet Sauvignon

Production Area:Protected Geographical Indication - PGI Thracian lowlands, Bulgaria

Alc.:14.5%

 

 

 

 

Organic Cabernet Sauvignon & Mavrud 2015

 

 

Denne gamle bulgarske sort anses som værende blandt de ældste i verden. Vinen er dedikeret til den thrakiske kriger Mavrud. Legenden fortæller os, at i oldtiden, hvor dyrkning af vinstokke blev forbudt, dyrkede og fremstillede Mavruds mor i al hemmelighed vinen på en lille vingård. Denne vin gav Mavrud magt og mod og gjorde ham uovervindelig. Når Kongen opdagede dette, opkaldte han vinen efter krigeren Mavrud, og vinstokke blev igen genplantet i riget. Vinen har en lys kirsebærfarve. Næsen er rig og kompleks med noter af kirsebær, tyttebær og krydderier. Intens og stærk på ganen med silkebløde tanniner og en lang, frisk finish. Vinen er velegnet til lang lagring, op til ti år.

 

Læs mere om Neragora.

 

Sort wine: 100% Mavrud

Production Area:Protected Geographical Indication - PGI Thracian lowlands, Bulgaria

Alc.:14.5%

 

 

Ares Organic Merlot and Mavrud 2015

 

 

Navnet Ares stammer fra den antikke thracianske gud, senere vedtaget af den græske mytologi som krigens gud. Ares er en frisk, let at drikke, hverdagsrødvin.
En vin med en klar rød farve. Frugtagtig næse med lidt krydrede noter. Frugtig på ganen med fine tanniner og en lang eftersmag. Vi anbefaler, at den drikkes inden for 2-4 år.   

 

Læs mere om Neragora

 

Sort wine:Merlot & Mavrud

Production area:Protected Geographical Indication - PGI Chernogorovo - Thracian Valley, Bulgaria

Alc.:14%

Current Reviews: 0